Gyorskereső

Bejelentkezés



Önálló családi ház : Székesfehérvár

Hiv.sz. : EH0506

 

Cím :

Székesfehérvár,
8000 SZéKESFEHéRVáR
Körzet : Öreghegy
Eladási ár : 152 900 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újépítésű

Alapterület : 148 m²
Telek : 547 m²
Szobák száma : 5
Emeletek száma : 2
Fürdőszobák száma : 2
Illemhelyek száma : 2

Melegvíz típusa : Központi
Fűtés típusa : Gáz

 

Székesfehérváron önálló családi ház eladó. Öreghegyen, távol a forgalom zajától, csendes zsákutcában eladásra kínálok egy 148,78 nm hasznos lakóterületű + 10,75 nm-es fedett és 50,99 nm-es fedetlen teraszú lakást, 547 nm-es kizárólagos használatú telekrésszel. Az ingatlanban a földszinten fedett előtér, előszoba, egy amerikai konyha étkezős nappali + gardrob + 2 szoba + háztartási helysigés + tároló + fürdőszoba + WC került kialakításra, az emeleten egy  2 félszoba, fürdőszoba, WC, gardrobszoba  található. Az ingatlanok megtekinthetők, burkolatok, szaniterek még választhatóak.

Az ingatlanon öt különálló lakóépület és egy kétlakásos épül, összesen 7 lakás. A lakásokból öt azonos alaprajzi elrendezésű, míg a kettő eltérő kialakítású. A lakóépületek teraszai közötti átláthatóság minimális.

A szaniterek I.osztályú berendezési tárgyak, keverőszelepes, karos  (Kudi Pure&Style típus )  csaptelepekkel. A vevők amennyiben az emelt szintű szerkezetkész állapot eléréséig kötnek szerződést egy adott lakás megvásárlására, a vizesblokkok szanitereit illetően, hasonlóan a beltéri ajtókhoz,  a beszállító mintatermében szabadon dönthetnek a típus kiválasztásában. Ezen családi ház esetén nettó 700 e Ft. értékhatárig.  Ezen keretösszeg valamennyi szaniter árát tartalmazza. Amennyiben választásuk drágább termékekre esik a tényleges mindösszesen ár és az előzőekben rögzített értékhatár közötti különbözetet  a beszállító részére kell megfizetniük. Az emelt szintű szerkezetkész állapot elérését követően megkötésre kerülő szerződések esetén a Beruházó által választott típusú szaniterek kerülnek beépítésre a lakásba.

Szintenként külön vezérelt termosztáttal padlófűtés kerül a lakásokba, saját kondenzációs fali gázkazánnal, mely téli időszakban biztosítja a lakás hőszükségletét és a használati melegvíz ellátást is. A fürdőszobákba kiegészítő fűtésként  törölközőszárítós radiátorok  kerülnek.A lakások hűtésellátása oldalfali split beltéri berendezésekkel ( Mídea típus ) lehetséges. A lakások ára csak az alapszerelés, csövezés díját tartalmazza, a készülékek ára és felszerelése nem része az árnak, opcionális tétel.

A lakások a konyha berendezése nélkül kerülnek értékesítésre.(Beépített bútor, gépek nélkül)

Az ingatlan kerítéssel határolt. A lakásokhoz  pergolával árnyékolt, térkövezett fedetlen gépkocsi beállóhelyek tartoznak, melyekből opcionálisan ( lefedéssel, befalazással ) az épületek tömegébe és azok megjelenéséhez illeszkedő garázsok  alakíthatók ki. A beépítetlen terület parkosítva lesz, megtartva a környezetre jellemző zöldbe ágyazott jellegét. Az épületek közé kerítés kerül. A gépjárműkapu távirányítóval működik. A kültéri gépkocsi beállók opcionálisan fedetté alakíthatóak vevői igény esetén, kizárólag az építésztervező által jóváhagyott egységes módon .Kedvezményes hitel és csok igénybevehető.

A lakások a vételár kifizetése után azonal költözhetőek.

Bővebb információért kérem hívjon: 06703310696 Köműves Beáta

A BERUHÁZÓ A KIVITELEZÉS BEFEJEZÉSÉIG FENNTARTJA A MŰSZAKI TARTALOM VÁLTOZTATÁSÁNAK JOGÁT ! A LÁTVÁNYKÉPEK A PROJEKTRŐL ÉS A BELSŐ KIALAKÍTÁS LEHETŐSÉGÉRŐL ILLUSZTRÁCIÓK

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!





[ Vissza ]