Gyorskereső

Bejelentkezés



Önálló családi ház : Sukoró

Hiv.sz. : EVH0268

 

Cím :

8096 SUKORó

Kiegészítők

  • medence
  • garázs
Eladási ár : 84 000 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újszerű

Alapterület : 164 m²
Telek : 200 m²
Szobák száma : 3
Emeletek száma : 2
Fürdőszobák száma : 2
Illemhelyek száma : 2

Melegvíz típusa : Boyler
Fűtés típusa : Egyedi

 

Sukorón, újszerű ikerház egyik fele eladó. Bence-hegyen, Velencei-tóra panorámás, 164 nm (hasznos) alapterületű, két szintes családi házat kínálok eladásra, kizárólagos telekhasználattal. Az ingatlan pince szintjén található egy 38 nm-es, két autóbeállásos garázs és egy tároló. A földszinten (83,62 nm) található egy amerikai konyha étkezős nappali, egy fedett terasszal, fürdőszoba (sarokkáddal), előszoba és a gépészeti helyiség és nem utolsósorban nappali. A nappaliból  vezet fel egy kényelmes helytakarékos lépcső a tetőtérbe (41 nm) ahogy két hálószoba és egy fürdő került kialakításra.

2007-ben épült, 2022-ben teljes felújításon esett át, energiatakarékos gépészeti rendszert kapott (24 kW-os elektromos fűtőkazán, 100 literes villanybojler, 3 db hűtő-fűtő klíma) az épület. A homlokzat és a tetőtér hőszigetelése megtörtént.

Az épület jelenlegi látványtervein ábrázoltak szerint az ár tartalmazza az épület kulcsrakész (konyhabútor kivételével) valamint a medence és a garázs szerkezetkész állapotát.

 

Az ár nem tartalmazza: a kert rendezést, a külső térburkolatokat, a medence gépészeti rendszerét és a burkolatait, a garázs befejező munkálatait, de az utóbb felsoroltak a jelenlegi kivitelezővel külön egyeztetés után megrendelhetőek

 

 

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!





[ Vissza ]