Gyorskereső

BejelentkezésKiemelt ingatlanok

Legfrisebb ingatlanok

Részletek
Típus : Ipari ingatlanok

Eladási ár : 79 900 000 HUF


Részletek
Új ajánlat
Típus : Önálló családi ház
Város : Székesfehérvár
Eladási ár : 69 000 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Sokorópátka
Eladási ár : 9 500 000 HUF


Részletek
Típus : Önálló családi ház
Város : Vértesboglár
Eladási ár : 45 000 000 HUF


Eladó lakás Budaörs, XI. kerület, 67,51 nm

Hiv.sz. : EVL0006

 

Cím :

BUDAPEST-BUDAöRS
Eladási ár : 134 000 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Újépítésű

Alapterület : 67 m²

Szobák száma : 3
Emeletek száma : 1
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 2

 

Eladó lakás Budaörs, Budapest.

 

Budapest újonnan nyitott negyedében, új házas övezetben, 4 lakásos társasházban, világos, modern, jó elrendezésű lakások eladók.  Az ingatlan Budapest, XI. kerületi Madárhegyen helyezkedik el. A Hegyoldal déli lejtője csodás panorámát kínál. Az utcában elkezdődött az út aszfaltozása és a csapadékvíz elvezető hálózat kiépítése.

 

A lakások 70-90 nettó m2 nagyságúak, az egyik külön bejáratú, belső kétszintes kialakítású. A legfelső szinten egyedüli lakásként egy körteraszos, Budai hegyekre panorámás Penthouse helyezkedik el.

A két alsó lakáshoz saját, kizárólagos használatú, kb. 200 m2 területű kertrész tartozik. Ezen kívül mindegyik lakáshoz egy-egy pincetároló, valamint egy-egy fedett, felszíni gépkocsi beálló vásárolható.

 

A lakások között hangszigetelő fal épül ki, a belső falak kialakítása még bizonyos keretek között módosítható. A külső szigetelések teljesítik a szigorú 2019-es kritériumokat. A nyílászárók kívülről fóliázott 3 rétegű üvegezéssel ellátott kivitelben készülnek.  A burkolatok természetesen szabadon megválaszthatók (További részletes Műszaki leírásért kérem, vegye fel velem a kapcsolatot).

A külső teherhordó főfalak 30 cm vastag Porotherm falazó elemekből, javított mészhabarccsal épül, 12 cm vastag, grafitos EPS, hőszigeteléssel, Dryvit rendszerű vakolattal.. Belső teherhordó főfal 30 cm vastag, a válaszfal 10 cm vastag Porotherm falazat.
- GÉPÉSZET: A fűtés és meleg víz ellátás kondenzációs gázkazánhoz kapcsolt radiátorokkal és részben padlófűtéssel tervezett.

A lakásokhoz a redőnyautomatizáláshoz az elektromos kiállások , valamint a rejtett redőnytokok kiépítésre kerültek. Így lehetőség nyílik az árnyékolástechnika igény szerinti automatizálására. A lakásokat előkészítik az okos otthon vezérléshez.

 

Földszint 2. lakás

Nettó hasznos : 67.51 m2 . 3 szobás, világos, modern.

Elrendezés: Előtér, Nappali, Étkező, amerikai Konyha, Wc, Fürdőszoba, 2 hálószoba,

Kertrész: 200 m2

 

A projekt építése folyamatban van (kb. 30% készültség), és a jelenleg tervezett átadási határidő 2020. 2. negyedév. Az utcán ebben a hónapban kezdik meg az út aszfaltozását és a csapadékvíz elvezető hálózat építését.

 

Érd: +36205951133

Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]