Gyorskereső

BejelentkezésEladó Tégla Lakás : Székesfehérvár

Hiv.sz. : EL0556

 

Cím :

8000 SZéKESFEHéRVáR
Körzet : Belváros
Eladási ár : 52 900 000 HUF
Egyéb költségek : Kérje tájékoztatónkat!
Közvetítői jutalék : Kérje tájékoztatónkat!

Ismertető :

Felújított

Alapterület : 63 m²

Szobák száma : 3
Fürdőszobák száma : 1
Illemhelyek száma : 1

Melegvíz típusa : Boyler
Fűtés típusa : Gáz

 
Székesfehérváron, Belváros közelében, TÉGLA lakás eladó. Eladásra kínálok egy zöldövezetben lévő, 3 percre a történelmi belvárostól földszinti, 63 nm-es, 3 szobás, teljesen felújított TÉGLA lakást. saját 3 nm-es tárolóval.
Az ingatlan 5 éve teljeskörű felújításon esett át. A felújítás során kicserélték az összes beltéri ajtót valamint a bejárati ajtót (borovi fenyő) és kültéri nyílászárókat,(3 rétegű, szúnyoghálós, redőnyös), fűtést korszerűsítettek a régi gázkonvektorokat, modern parapetes gázkazánról működtethető központi radiátor fűtést alakítottak ki. Az ingatlanban a teljes víz, villany, szennyvíz hálózat is kicserélésre került. A burkolatok, szaniterek is felújításra kerültek.

Az ingatlanhoz tartozik egy közös osztatlan telek, ahol egy kizárólag lakók által használható kisebb játszótér is helyet kapott padokkal, ahonnan maga a társasház bejárata is megközelíthető. A társasháznál megtörtént a külső szigetelés, a közös kültéri nyílászárók és a kaputelefon cseréje is. Az ingatlan tartozéka a gépesített konyhabútor, egyedi megbeszélés kérdése a további bútorok otthagyása, például: a hálószobába a beépített bútor, a fürdőszobaszekrény, a nappaliban a szekrénysor, stb.
A ház körül ingyenes parkolás lehetséges. Külön megegyezés kérdése a ház melletti garázs tovább bérlési lehetősége.

Az ingatlan per,- teher- igénymentes.
Az éves gázfogyasztása a lakásnak: 840 köbm (havi 70köbm) 23-24 fok mellett. Így ennek a lakásnak a rezsije nem változik.


Érdekli Önt ez az ingatlan? Hagyjon üzenetet!

[ Vissza ]